Naamverslaafden anonimous

NAAM-VERSLAAFDEN / A-NON-EYE-MOUSE/ANONYMOUS/ (EEN-GEEN-OOG-MOES)
door kate u/v kaia

Het blijft me iedere keer weer verbazen hoe krampachtig mensen zich vastklampen aan juist datgene dat hen zowel lichamelijk als geestelijk/ spiritueel bezig is te vermoorden. De ergste opstandigheid ervaar ik bij diegenen die op zoek zijn om zich te bevrijden, maar desondanks niet bereid zijn om te luisteren naar de diepste waarheid in deze kwestie. Ik heb meer dan genoeg van de conflicten, het verraad en het pure etterende gif van haat zodra ze daadwerkelijk geconfronteerd worden met een waarheid, die zo eenvoudig is, maar toch zo hypnotiserend werkt, dat het in de meest letterlijke betekenis het hun eigen ziel onder controle heeft. Mensen doen voortdurend een beroep op mij, voor “hulp”, maar als ik ze vertel dat ik ze alleen kan laten zien hoe ze zichzelf kunnen helpen, dan draaien de rollen plotseling om en rennen ze hard weg, schreeuwend om hun dode hoer- moeder die “Babylon” of “Winstgevende Handel” wordt genoemd.

Het is meer dan krankzinnig om mensen te zien “vechten” voor hun bezittingen of het nu hun gezinnen betreft, hun kinderen, hun huizen, hun auto’s, enz., wetende dat deze idioten van NIETS de eigenaar zijn, aangezien alles werd weggegeven, met volledige instemming via REGISTRATIE van die zaken. Alles waar zij WETTELIJK eigenaar van zijn werd gekocht of gecreëerd door middel van een WETTELIJKE NAAM die WETTELIJK eigendom is van de eigenaars van het systeem ofwel CROWN CORPORATIONS / DRIEVOUDIGE CROWN en er is geen enkel RECHTSMIDDEL wat dat kan veranderen. Dus waarom zou iemand daar een deel van willen zijn? Het kan me niet schelen wat iemand gelooft, want geen enkele waarheid vereist iemands geloof, maar slechts de aanvaarding of de ontkenning ervan.

Ik kan slechts verantwoordelijk zijn voor de keuzes van mijzelf, niet voor die van iemand anders. Dat is de fundamentele wet waar de mensheid nog grotendeels van verstoken is. Het Beschuldigings Spel staat garant voor het bestaan van het NAAM Spel en de roofdieren staan in de rij om de schapen op alle niveaus te scheren/ kaal te plukken, te beginnen met de politie en van daar uit omhoog, of beter gezegd, naar beneden. De grootste grap is, dat mensen denken dat de rechtbanken, rechters en advocaten de macht hebben in deze waanzin, maar het is de politie die de wapens heeft voor de bevelen van de meesters, ver verheven boven alle rechtbankpersoneel. Je ziet niet veel rechters of advocaten onschuldige mensen arresteren, of wel?

Het spel begint en eindigt op dezelfde plaats. Het begint altijd zodra men de leugens van dit systeem tart en het is op het moment dat het notitieboekje (Narmerpalet) tevoorschijn komt, namelijk de politie (po-lice) of po-luizen, wat de betekenis heeft van “geestelijke zaad luizen”.
Li-Ce’ (lies) betekent ook de leugen van de schepping of leugens-se’. Wanneer men de hypotheek en de bankfraudes aan de kaak stelt, zijn het niet de rechters en advocaten die naar buiten komen “om je-te-grazen-te-nemen”. Zij zijn de lafaards die de kleine stukjes van het contract papier sturen, in de hoop dat je in het aas zult bijten en DE NAAM zult zijn. Dat is alles wat ze nodig hebben en dan ben je d’r geweest! Een aanname of veronderstelling dat je zelfs maar DENKT dat je de NAAM bent, zorgt er al voor dat je in hun handen terechtkomt, vervolgens wordt opgesloten, opgeslagen als (product)voorraad en van-een-BAR-code wordt voorzien (geregeerd door de BAR/balie). Alle gedachten zijn pure contracten in dit universum en wat je DENKT dat je bent, BEN JE ook.

Nu, voor het altijd logische ego, niet overheerst door het emotionele ego, hoeft iemand alleen maar de “feiten” te analyseren, terwijl de ware ziel intuïtief alles al weet wanneer het “klikt”. Ik word voortdurend geconfronteerd met emotionele ego’s die dit gewoon niet kunnen begrijpen, totdat de emoties en angsten opzij worden geschoven. Hier is een feit; in fysieke termen worden we geboren, leven we en “sterven” dan blijkbaar, dus we zijn allemaal sowieso op zelfmoordmissie, als we daar voor kiezen. In het eindspel is er logischerwijs maar één ding dat we dan kunnen verliezen en dat is onze ziel. Dit spel draait volledige om keuze en op dat punt zie ik de mensheid ‘deur nummer 3′ kiezen, de “poedelprijs” van geiten of schapen die vastgebonden zitten aan een paal. Dat is voor degenen die zich de spelshow “Let’s Make A Deal” herinneren met 3-kaarten Monty Hall (terzijde: ‘hall’ is een andere vorm van fallus) als “gastheer” van de show (vgl. Willem Ruis en driedeurenprobleem).

Voor degenen die werkelijk gevangen zitten in de gedachte van “alles is materieel” met alleen de demente (dios-mind-dood/verdeelde-geest-dood) versie van spiritualiteit, genaamd religie, om zich toe te wenden, zij kunnen dit niet zien, laat staan beginnen met het doorgronden van de enorme omvang van hun zielsslavernij. Het ego heeft het ook heel erg moeilijk om iets te aanvaarden dat in wezen erg eenvoudig is, aangezien het ego al sinds de geboorte geprogrammeerd wordt om alles als complex te zien en zo nodig gecompliceerd te maken. Serieus, ooit geprobeerd te praten met een “intel-hex-you-all”(intel-lec-tueel)? En nee, er zijn geen toevalligheden in het fonetische, omdat ze de ware aard van dit “ma-G-ic kin-G-dom” onthullen, waar men eigenlijk de klanken ver buiten de in-ten-dead Mene-in-G-s moet horen. Mene(s) was de eerste farao van allemaal en hij schiep de vloek van het Narmerpalet, hetzelfde boekje dat elke agent bij zich draagt, om jou in een contract met deze Schorpioen
Koning te verbinden.

De ironie van dit hele spel is hier, dat hoe meer logica je onder je niet-emotionele controle hebt, hoe wilder de magie wordt die aan jou wordt gepresenteerd. Over het bewandelen van de smalle weg gesproken, laat staan deze ooit vinden. Welnu, we hebben deze gevonden en sommigen van ons bewandelen die weg ook. De waarheid is vreemder dan fictie, maar veel leuker en krachtiger als je die eenmaal hebt gevonden. Een ego dat controle over jou uitoefent, op welk niveau dan ook, zal dit nooit toestaan. Houd dus dat ‘kleine detail’ van waarheid in gedachten als je er überhaupt in geïnteresseerd bent om naar dit alles te kijken.
Kortom, de mensheid is uitgegroeid tot een stelletje dronken naam-verslaafden, feestend met de hoer van Babylon tot in de kleine uurtjes van de oneindigheid, etend van haar gif en deelnemend aan haar slachtpartij van de mensheid. Ja, dat is een grote pil om door te slikken, maar het beste wat je kunt doen is die vreselijke klomp door je strot duwen, terwijl je nog steeds een stem (taurus) hebt om mee te praten.

Ja, je bent aan het knoeien met jouw onsterfelijkheid en hoe meer sterfelijk de aspecten zijn die je dient, hoe sterfelijker je wordt, tot het je geestelijk fataal wordt en de meesters die jij dient jou als een eeuwige slaaf bezitten. Ik lach voortdurend als ik naar mensen luister die roepen dat ze niemands slaaf zijn en dat ze vrij zijn, terwijl hun zakken en portemonnees vol zitten met slaven ID. Denk je dat je vrij bent? Probeer maar eens zonder ID een van de grenzen van je meester te overschrijden en je zult zien hoezeer je een gecontroleerde slaaf bent. Mijn werkelijkheid kent geen grenzen of beperkingen en dat is de realiteit waar ik me op richt en die ik aan het bereiken ben. Je kunt schreeuwen Tweede Amendement (Se’-cond-AmenD-ment, Amerikaanse grondwet) wat je maar wilt, maar alles wat je doet is zeggen dat jouw creatie (se’) oplichterij (con) is en dat je in de spiegel zit van Amon-ra’s geestelijke creatie.

Ik moet je zeggen dat deze weg niet comfortabel is, omdat die geen rekening houdt met alles wat je ooit voor waar hield, waarvan je uiteindelijk zult ontdekken dat het allemaal bullshit is, bij gebrek aan een betere manier om het te zeggen. Het is niet alleen ongemakkelijk, je komt allerlei parasieten op je weg tegen, die doen alsof ze je vrienden zijn, maar het enige waar ze in zijn geïnteresseerd is wat jij voor ze kunt betekenen op het gebied van materieel gewin – oneindige ziel wees verdoemd. Dat is het probleem met degenen die nog steeds denken dat ze een “vleespaal” zijn; ze stellen waarde en creatie gelijk met de “spullen” die ze fysiek kunnen verzamelen en jagen op iedereen om die te bemachtigen. Velen hebben beweerd dat ze me aan het helpen waren, maar de waarheid is, dat ze er uiteindelijk slechts in geïnteresseerd waren om zichzelf te helpen. Het is pas echt leuk als je hen daarmee confronteert, hun ware aard komt tevoorschijn en dan blijkt dat ze niets beter zijn dan de demonen die deze realiteit beheersen.

Eerlijk gezegd zou ik nu beter moeten weten, want ik heb hetzelfde in zowel mijn familie als in mijn muzikale leven ervaren. Niemand was echt geïnteresseerd in mijn werkelijke ik, maar alleen in datgene wat ze van mij konden krijgen, of het nou geld was, aanzien, relaties/’kruiwagens’, roem enz., alle dingen die ik het grootste gedeelte van mijn leven heb gemeden. Ik had al vroeg het controle systeem van materiële rotzooi door en eerlijk gezegd, als men echt een ster is, waarom dan zo intens verlangen om er één te zijn? Het antwoord is eenvoudigweg hierin gelegen: ze werden in die status bedrogen en als gevolg daarvan zijn ze gevallen. De veronderstelde hoogste rangen van de mensheid zijn van de laagst gevallen soort in dit rijk en ze klampen zich wanhopig vast aan de overblijfselen van hun bouwwerk dat wordt vernietigd. Dat is sowieso eenvoudigweg onvermijdelijk, kosmische wet dicteert volgens de gouden wet.

Dat wat ze voor anderen wensten is precies datgene wat ze zullen krijgen. Geen wonder dat ze zich als versteend voelen (binnenkort zelfs letterlijk). Bovendien, wie ben ik uiteindelijk om de grenzen te overschrijden van iemands uit vrije wil gemaakte keuze? Alle contracten worden gemaakt in de geest en het hart, lang voordat er een dom stuk papier ten tonele verschijnt. Als je met iets akkoord gaat, dan ben je in volledig contract daarmee, ongeacht beweringen van het tegendeel. Dat contract begint op het moment (Me-Ment/ Magnetisch-Electric=ME=Mijn-Geest/Spirit) INSTANT (in staan, ter stond), zodra je het DENKT.
Het bijzondere deel ervan is, dat de overeenkomst ook even snel weer kan worden vernietigd, omdat er op dit niveau geen papier of handen vereist zijn. Ik lach bij het idee van huwelijksakten waarbij beweert wordt dat iemand op die en die dag getrouwd is, terwijl de waarheid is, dat ze trouwden op het moment dat de vraag werd gesteld (de intentie om een contract aan te gaan) en het antwoord van “ja” was ontvangen (contract afgesloten/bezegeld). Een zegel, als punt van belang, is het hoogste verbond of belofte die men dus kan hanteren, dus wees maar beter voorzichtig met dat zwaard.

Een echt goede regel om naar te leven, is geen enkele eed te zweren, iets waar alle oude meesters over spraken. In deze realiteit, gaat het allemaal over dít zweren of dát beloven,
hier en daar en overal contracten aangaan en nog altijd vragen mensen zich af waarom de planeet zo verpest is?
Het wordt een plan-et/ plan-het genoemd, nietwaar? Nee, de mensheid is een stelletje naam-verslaafden, omdat ze blijkbaar niets kunnen doen zonder de NAAM, die op zijn beurt hun hele zielskracht aan een ander schenkt. Ik zou iedereen die dit leest dringend willen aanraden al mijn artikelen enz. te lezen voor een bredere blik, zeker “Babylon is Gevallen”, wat een bijzonder met waarheid gevulde samenvatting is van de laatste vier jaar van mijn werk. En dat is ook grappig om een andere reden: in werkelijke tijdstermen, ik ben pasminder dan vier jaar betrokken bij de “waarheidsbeweging” en ik ben verbijsterd over hoeveel lieden, betrokken bij het zoeken naar waarheid, deze ring die-hen-allemaal-beheerst niet kunnen zien.

De mate waarin men waarheid vindt en er volledig in gaat staan, is de maatstaf van de hoeveelheid leugens waar iemand niet meer mee kan leven. Ik heb met veel “waarheidsgoeroes” gesproken, die een geweldig verhaal neerzetten, maar zodra ze werden geconfronteerd met de echte waarheid over hun eigen misleidingen, dan verschrompelen ze als lappenpoppen die met de kettingzaag zijn bewerkt. Ze zullen ofwel inbinden of, zoals in de meeste gevallen, proberen om harder en meer te gaan praten, terwijl de emoties langzaam hun zwakke geesten over nemen. Het is óf dit of ze dienen een opzettelijk kwaadaardig doel. Houd in gedachten dat de “de-see-vers” (niet-zien-waarheidszoekers) overal zijn en elke vorm kunnen aannemen, die jou ertoe kunnen bewegen om jouw aandacht aan hen te schenken. Dit is de reden waarom ik onvermurwbaar ben en geen
“voetstukken” of afgoderij toesta, van welke aard dan ook. En waarom ik je vertel dat je zélf moet zoeken, opdat je mij niet ziet in die idiote, verdomde verlossersrol die ik verafschuw. GELOOF geen enkel stom woord wat ik zeg of schrijf BLINDELINGS, zoals je vanuit je normale programma gewend bent te doen. Wees sterk genoeg in je zelf om alleen als een neutrale waarnemer te zien.

Neem alleen datgene aan waarmee je resoneert, op welk niveau je je ook bevindt.
Breid JOUW werkelijkheid die JE kiest verder uit vanaf daar. Dit is de reden waarom deze essays en documenten die ik schrijf (origineel: “rite”) aan allen en iedereen toebehoren, die de waarheid zien vanuit HUN perspectief/ gezichtsveld/ standpunt en keuze, niet omdat IK ze schreef. Ik deel gewoon de waarheden die belangrijk zijn voor iedereen. Je kunt een paard (origineel: whores) naar het water leiden, maar het zal waarschijnlijk eerder verdrinken in de waarheid, voordat het er zelfs maar aan kan denken om ervan te drinken/ het door te slikken.
Ik ben niemands redder behalve die van mezelf, dus misschien wil je overwegen om dezelfde aanpak te hanteren. Ik volg niemand, maar pik alleen die kersen van de taart die intuïtief resoneren. Een geest kan gemakkelijk worden misleid, terwijl een waarachtig intuïtief hart niet aan bederf onderhevig is.

Het lagere reptielenbrein is eenvoudig te beheersen en kan worden gemanipuleerd met externe fysieke apparaten, zoals elektronische storing, slimme meters, piramides (de oorspronkelijke slimme meters), zendmasten, televisiegolven et cetera, dus hoe kan iemand die geïmplanteerde DNA-constructie vertrouwen? Dus alsjeblieft, vertel me nooit dat je vrij bent als je nog steeds mentaal en lichamelijk onder contract staat met een WETTELIJKE NAAM op welke manier dan ook. Je bent niets meer dan een verdomde slaaf, misleid door je ego in een defensieve houding, zoals altijd geïllustreerd wordt door emoties. Ik zei toch dat dit een harde pil was om door te slikken en ik bedoelde dat zowel figuurlijk als letterlijk. De hoer van Babylon verneukt/ verraadt haar eigen kinderen, voedt zich met hun zielen en hergebruikt ze dan weer opnieuw, hetgeen voor het grootste deel van de mensheid wel “aardig” is.

Er is GEEN papierwerk nodig, geen wettelijke of juridische onzin of iets van de fysieke-realiteit-illusie, slechts een verandering van iemands geest en hart om je universum te veranderen, niets meer en niets minder. Aan degenen die nog steeds de behoefte voelen om met mij deze onzin te be-psycho-babbelen, schud je hoofd maar eens goed heen en weer, hou je waffel eens vijf minuten dicht om echt goed te luisteren zonder dat je psychopathische linker- hersenhelft het weer van je overneemt, zoals altijd gebeurt. Leer nueens om gewoon OK te zeggen. Het is onmogelijk om met iemand te redeneren die zich emotioneel niet kan beheersen. Ik weet altijd waar ik mee te maken heb als zoiets zich voordoet. Het is degene die zich voortdurend rechtvaardigt, verdedigt en emotioneel wordt als het besprokene ook maar in de geringste mate afwijkt van hun werkelijkheid. Het kostte me een hele tijd om de fles (origineel: bought-El, bottle), genaamd NAAM, te kunnen laten staan, de waarheid is, dat het een leugen betreft, waar ik niet achter kon staan toen eenmaal mijn keuze om in waarheid te staan was gemaakt.

Anders handelen zou voor mij een lastering zijn geweest tegen mijn ware zelf, want de ware-ziel-ik kon op geen enkele wijze deel hebben aan welk kwaad dan ook. Nee, dit is geen vriendelijk essay, maar de koude, harde waarheid was nooit een gespreid bed om in te verblijven. Deze prinses vond de erwt en verwijderde die gewoon. Zoals de allegorie gaat, het maakte niet uit op hoeveel matrassen ze sliep tussen haar en de erwt (Pea, P)/ waarheid, ze voelde zich niet behaaglijk totdat de P, de hex spiegel van rho, verwijderd was. Sommige mensen vinden het prima om gewoon met de stroom mee te gaan en om onderdeel te zijn van de slavernij van de mensheid, moord, verkrachtingen, kinderoffers en alle vormen van walgelijk kwaad; ik kon dat niet en kan geen deel uitmaken van die zaken en derhalve: GEEN NAAM in het land van de commercie/ hoer van Babylon, die zijn eigen spreekwoordelijke soort is van de ongemakkelijke erwt. Voor mij zijn de kinderen en jullie dat waard. Wellicht zie je mij op een dag ook als waardig om hetzelfde te doen.
Je moet er helemaal voor gaan om iedereen er uit te krijgen en het enige wat je hoeft te doen, is af te kicken van de naam-verslaafden die jullie zijn.
Hoi, ik ben kate, een herstellende naam-verslaafde … mwahs!

Vertaling: TV en BC
Origineel: LINK

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s